Bostäder

Välkommen till Brf Kastanjeallén
Vi bygger 100 nya bostadsrätter i centrala Göteborg
Nära staden, service och rekreation

När du flyttar till en nybyggd lägenhet i Brf Katanjeallén finns alla förutsättningar för ett gott liv. Ett tryggt och bekvämt liv med en vardag full av möjligheter. Förutom smakfulla rum med genomtänkta lösningar har du nära till affärer, spårvagn och parker.

Brf Kastanjeallén är ett nytt kvarter vid Opaltorget som står inför en spännande utveckling. Det växer fram en ny grönskande park, nytt stadsdelskontor, butiker och restauranger som innebär service på en helt ny nivå. Mitt i denna attraktiva miljö bygger vi Brf Kastanjeallén, 100 moderna och smarta lägenheter med balkong, i hus med luftig arkitektur och mysiga, trygga innegårdar.

Lägenheterna i Brf Kastanjeallén har genomtänkta planlösningar, lättarbetade kök med diskmaskin och helkaklade badrum med tvättmaskin. Gedigna naturmaterial håller måttet genom åren, klassisk ekparkett tillsammans med kakel, sten och klinker skänker en tidlös känsla till ditt hem. Den neutrala basen öppnar upp för din egna kreativitet och personliga stil i möbler och textil.

När du flyttar till Brf Kastanjeallén kan du välja att bo i allt från en ytsmart etta till en rymlig fyra med plats för den stora familjen. oavsett storlek på lägenhet står de sociala ytorna i fokus genom ett öppet och luftigt samband mellan kök och vardagsrum.

Var du än befinner dig i livet så ger ett boende i Brf Kastanjeallén det mesta du behöver. Det finns en stor livsmedelsaffär och flera butiker, ett nav med buss och spårvagn utanför dörren, närhet till vårdcentral, apotek, restauranger, skola och förskola samt cykelavstånd till salta bad och uteserveringar vid havet. Närhet till både service och avkoppling ger en god start på en ny bekväm tillvaro.

Beräknad säljstart under Mars 2018.

Välkommen till Brf Kastanjeallén, där det är lätt att leva!

Läs mer om projektet på Svensk fastighetsförmedling.

 
Planerade visningsdagar av projektet i Opalrummet

Torsdag 30/8 kl. 16.00-17.00
Måndag 17/9 kl. 1600-1700
Torsdag 4/10 kl. 16.00-17.00
Lördag 20/10 kl. 11.00-12.00
Måndag 5/11 kl. 16.00-17.00
Torsdag 22/11 kl. 16.00-17.00
Lördag 8/12 kl. 11.00-12.00Beräknad byggstart:                                        2019
Fastighetsägare:                                               Opaltorget Förvaltning AB